Úvod
Poďakovanie admina

Už desiaty rok spravujem stránku pani doktorky a až v ostatných dvoch rokoch sa mi podarilo navštíviť ju osobne. Chcem sa jej touto cestou poďakovať nielen za úspešné liečenie mojej dcérky, ale zároveň aj za úspešné vyliečenie mojej manželky a aj mňa samotného. Keďže som na vlastné oči videl a na vlastnej "koži" pocítil jej liečebné praktiky, môžem zodpovedne povedať, že pani doktorka posunula výrazne vpred nielen klasickú "západnú" medicínu, ale aj tradičnú čínsku i africkú medicínu.

Üdvözoljük Önt a Dr. –EVA-THERAPY-web oldalunkon PDF Nyomtatás E-mail

Melyen megtalálhatják Mudr. Augusztín Éva dokumentált hihetetlen gyógyítási sikereit. Ez a „csodákat művelő doktornő „ a Hurgadai Aslan intézmény vezetőjeként tevénykedett, később az El Salam Kórházban, majd 2006. évtől megnyitotta az SOS ambulanciáját, ami a Hurghadai Lo-Lo negyedben található szemben a Sultan beach resortal. A „csodákat művelő doktornő” titulust gyógyító eljárásaival vívta ki magának, amivel sikeresen képes gyógyítani ún. Reménytelen eseteket.


Mudr. Augustín Éva Szlovákiában a klasszikus orvostudomány elvégezése után Prágában kezdett dolgozni. Afrikában már 22 éve tevékenykedik, ahol sikerült megismernie a hygyományos gyógyítás módszereit, nem csak az Afrikai, de az ősrégi Kínai, Egyiptomi, Indiai, és Arab világból is. Ezer éve sikeresen alkalmazott módszereket és fytoterapeuta egyesítésével sikeresen összehangolta a hagyományos orvostudományt, amit azóta is álandóan fejleszt.


Mudr. Augustín Éva gyógyító módszere mint egységes egész megfigyelésén alapszik, kiegészítve mindezt csak természetes anyagok felhasználásával, amelyek semminemű mellékhatást nem váltanak ki. Az egyéni gyógymód megállapítása csak az alapos orvosi kivizsgálást követően lehetséges az előző szakorvosi vélemények figyelembevételével.

Kérjük az ügyfeleinket, hogy a dokktornőnek ne küldjenek semminemű egyéni e-maileket külömböző kérdésekkel. Minden érdeklődőnek ki kell töltenie a a belépési FORMÁTUMOT, /vstupný formulár/ amire 10 napon belül vákaszt kap – az árkkal, gyógyítás időtartalmával kapcsolatban. Ellenkező esetben kérdésük megválaszolatlan marad.

 

Image

 

 Copyright © 2008 Dr-Eva-Therapy. Všetky práva vyhradené.